fbpx
Sale!

4në1 (dritë, panel solar, powerbank, zile)

Dritë me USB dhe me panel solar, vendoset në pjesën e përparme të timonit.

Zileja ka pesë nivele toni të cilat kontrollohen me butonin anash, mbushet me kabëll USB në çfarëdo burimi energjie si: prizë, powerbank, veturë, kompjuterë etj, poashtu edhe me energji solare.

Energjinë e akumuluar në powerbnak përveq që mund ta shfrytëzoni për dritë dhe zile, poashtu edhe për mbushjen e paisjeve si: smartphone, smartwatch etj.

Mund të përdoret edhe si bateri dore gjatë kampingut apo evente tjera sportive ose përdorim familjarë.

AK112

18.14

Dritë me USB dhe me panel solar, vendoset në pjesën e përparme të timonit.

Zileja ka pesë nivele toni të cilat kontrollohen me butonin anash, mbushet me kabëll USB në çfarëdo burimi energjie si: prizë, powerbank, veturë, kompjuterë etj, poashtu edhe me energji solare.

Energjinë e akumuluar në powerbnak përveq që mund ta shfrytëzoni për dritë dhe zile, poashtu edhe për mbushjen e paisjeve si: smartphone, smartwatch etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “4në1 (dritë, panel solar, powerbank, zile)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *