Dorëza gjysëmgishtërinjë të zeza

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme. Ato janë të pajisura me filtër mbrojtës për të lehtësuar goditjet e biçikletës dhe të ndërtuara me fibër me cilësi të lartë elastike.

7.49

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme.

Ato janë të pajisura me filtër mbrojtës.

Brendi

Madhësia

,

Ngjyra

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dorëza gjysëmgishtërinjë të zeza”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…