Dorëza gjysëmgishtërinjë

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme. Ato janë të pajisura me filtër mbrojtës për të lehtësuar goditjet e biçikletës dhe të ndërtuara me fibër me cilësi të lartë elastike.

8.49

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme.

Brendi

Ngjyra

,

Madhësia

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dorëza gjysëmgishtërinjë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…