Dorëza me GEL gjysëmgishtërinjë

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme. Ato janë të pajisura me filtër mbrojtës për të lehtësuar goditjet e biçikletës dhe të ndërtuara me fibër me cilësi të lartë elastike.

8.49

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme.

Brendi

Ngjyra

Madhësia

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dorëza me GEL gjysëmgishtërinjë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *