Dritë biçiklete 4në1 BeCoolBike AK112

Seti përfshinë Dritë biçiklete, panel solar, powerbank dhe zile BeCoolBike AK112.

Dritë me USB dhe me panel solar, vendoset në pjesën e përparme të timonit.

Zileja ka pesë nivele toni të cilat kontrollohen me butonin anash, mbushet me kabëll USB në çfarëdo burimi energjie si: prizë, powerbank, veturë, kompjuterë etj, poashtu edhe me energji solare.

Energjinë e akumuluar në powerbnak përveq që mund ta shfrytëzoni për dritë dhe zile, poashtu edhe për mbushjen e paisjeve si: smartphone, smartwatch etj.

Mund të përdoret edhe si bateri dore gjatë kampingut apo evente tjera sportive ose përdorim familjarë.

32,99 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description