Dritë sinjalizuese (mbrapa)

Drita sinjalizuese USB, nuk ka nevojë për bateri, super e lehtë për t’u instaluar dhe hequr.

Pesha e produktit: 55gr

Kapaciteti i baterisë: USB i rikarikueshëm 400mAh 3.7V

AK118

17.99

Drita sinjalizuese USB, nuk ka nevojë për bateri, super e lehtë për t’u instaluar dhe hequr.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dritë sinjalizuese (mbrapa)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *