Dritë sinjalizuese (mbrapa) BeCoolBike AK118, 400mAh 3.7V, me USB

Drita sinjalizuese USB, nuk ka nevojë për bateri, super e lehtë për t’u instaluar dhe hequr.

Pesha e produktit: 55gr

Kapaciteti i baterisë: USB i rikarikueshëm 400mAh 3.7V

17,49 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description