Dritë sinjalizuese (para dhe prapa)

Drita sinjalizuese me USB.

Modeli i dritës: LED

Kapaciteti i baterisë: 200 mAh

Koha e mbushjes: 2 orë

Pesha: 23gr

Madhesia: 11*8*3cm

6.99

Drita sinjalizuese me USB.

Modeli i dritës: LED

Kapaciteti i baterisë: 200 mAh

Koha e mbushjes: 2 orë

Pesha: 23gr

Madhesia: 11*8*3cm

Ngjyra

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dritë sinjalizuese (para dhe prapa)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *