Sale!

Dry me kombinim

Dry me kombinim

Kodi i kombinimit fillestar është: – – – –

Kombinimi mund të ndryshohet duke e hapur dhe duke e tërhequr pjesën metalike lart, pastaj vendoset kombinimi peronal, rikthehet pjesa metalike poshtë dhe mbyllet.

5.19

Dry me kombinim

Kodi i kombinimit fillestar është:  – – – –

AK018

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dry me kombinim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *