Dry Pilot Bike AK020, i zi

Dry me zinxhir dhe dy çelësa për hapje-mbyllje. Zinxhiri është i mbështjellur me material textili për të mos shkaktuar gërvishtje në bicikletë.

8,99 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description