Dry spiral Pilot Bike AK019, i zi

Dry spiral, me gjatësi rreth 2 metra, mjaftueshëm për t’i mbërthyer të dyja rrotat dhe ramin ose edhe ndonjë aksesor si helmeta. Ka dy çelësa për hapje-mbyllje. Ka edhe pjesën për vendosjen e dryrit në biçikletë e cila fiksohet me shtrëngesa.

6,99 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description