Sale!

Dry spiral

Dry spiral, me gjatësi rreth 2 metra, mjaftueshëm për t’i mbërthyer të dyja rrotat dhe ramin ose edhe ndonjë aksesor si helmeta.

Vie me dy çelësa për hapje-mbyllje

E ka edhe pjesën pë vendosjen e dryrit në bicikletë e cila fiksohet me shtrëngesa.

4.54

Dry spiral, me gjatësi rreth 2 metra.

Mjaftueshëm për t’i mbërthyer të dyja rrotat dhe ramin ose edhe ndonjë aksesor si helmeta.

AK019

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dry spiral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *