Sale!

Helmet për çiklizëm

Helmeta ofron mbrojtje rrugore dhe ajrosje të shtuar për tu siguruar që jeni rehat në udhëtime të nxehta, me dizajn të bukur  është helmeta ideale për çiklistët .
Sistemi i ftohjes së dimensionit të 4-të shton ventilimin për t’ju mbajtur të freskët. Vizori i përparmë që pengon dritën e diellit të bie direkt në sy.
Ndarësi i rrjetës Tri-Fix përmirëson rehatinë dhe lehtëson rregullimet e rripave.
Drita sinjalizuese prapa me tre funksione e shton dukshmërinë në kushte të ndriçimit të ulët.

6.49

Helmeta ofron mbrojtje rrugore dhe ajrosje të shtuar për tu siguruar që jeni rehat në udhëtime të nxehta.

Me dizajn të bukur  është helmeta ideale për çiklistët.

Brendi

Madhësia

Ngjyra

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helmet për çiklizëm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *