Sale!

Helmet vjollce

Helmeta ofron mbrojtje rrugore dhe ajrosje të shtuar për tu siguruar që jeni rehat në udhëtime të nxehta, me dizajn të bukur  është helmeta ideale për çiklistët .

Sistemi i ftohjes së dimensionit të 4-të shton ventilimin për t’ju mbajtur të freskët.

Ndarësi i rrjetë Tri-Fix përmirëson rehatinë dhe lehtëson rregullimet e rripave.

Drita sinjalizuese prapa me tre funksione e shton dukshmërinë në kushte të ndriçimit të ulët.

6.49

Helmeta ofron mbrojtje rrugore dhe ajrosje të shtuar për tu siguruar që jeni rehat në udhëtime të nxehta.

Me dizajn të bukur  është helmeta ideale për çiklistët.

AK102

Brendi

Madhësia

Ngjyra

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helmet vjollce”

Your email address will not be published. Required fields are marked *