Sale!

Mbajtëse e telefonit – MT02

Mbajtëse elastike e telefonit, e përshtatshme për të gjitha modelet e smartphoneve, rrotullohet në 360 shkallë, e sigurtë dhe e besueshme.

AK124

6.49

Mbajtëse elastike e telefonit, e përshtatshme për të gjitha modelet e smartphoneve.

  • Rrotullohet në 360 shkallë,
  • e sigurtë,
  • e besueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbajtëse e telefonit – MT02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *