Mbajtëse e telefonit për biçikletë

Mbajtësi i telefonit në një biçikletë është për persona të cilët janë përgjegjës për të mbajtur dhe siguruar telefonin gjatë udhëtimeve të gjata.

Ajo mundëson të gjithë pjesëmarrësit të kenë akses në telefonat e tyre kur i nevojiten, duke parandaluar në të njëjtën kohë humbjen ose dëmtimin e telefonave gjatë udhëtimit.

9,99 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description