Mbajtëse telefoni për biçikletë BeCoolBike AK124, e zezë

Mbajtëse elastike e telefonit, e përshtatshme për të gjitha modelet e smartphoneve, rrotullohet në 360 shkallë, e sigurtë dhe e besueshme.

9,99 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description