Syze çiklizmi Pilot Bike AK023, të zeza

Me syze vijnë çanta dhe lecka për pastrimin e syzeve.

Materiali: Plastikë

Ngjyra: E zezë

13,99 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description