Sale!

Syze me kornizë të bardhë me 5 lente

Syze me kornizë të bardhë me 5 lente

Lentet kryesore janë me spektër ngjyrash ndërsa tjerat janë me ngjyrë të zezë, verdhë, kaltër e të bardhë

Shumë lehtë mund të ndërrohen varësisht nga dëshira dhe përshtatja me kohën.

Me syve vjen edhe çanta dhe fshirësja

10.39

Syze me kornizë të bardhë me 5 lente

Lentet kryesore janë me spektër ngjyrash ndërsa tjerat janë me ngjyrë të zezë, verdhë, kaltër e të bardhë.
AK029