Sale!

Syze me kornizë të kuqe me 5 lente

Syze me kornizë të kuqe me 5 lente

Lentet kryesore janë me spektër ngjyrash ndërsa tjerat janë me ngjyrë të zezë, verdhë, kaltër e të bardhë

Shumë lehtë mund të ndërrohen varësisht nga dëshira dhe përshtatja me kohën.

Me syve vjen edhe çanta dhe fshirësja

10.39

Syze me kornizë të kuqe me 5 lente

Lentet kryesore janë me spektër ngjyrash ndërsa tjerat janë me ngjyrë të zezë, verdhë, kaltër e të bardhë.
AK028

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze me kornizë të kuqe me 5 lente”

Your email address will not be published. Required fields are marked *