Sale!

Syze me kornizë të zezë me 5 lente

Syze me kornizë të zezë me 5 lente

Lentet kryesore janë me spektër ngjyrash ndërsa tjerat janë me ngjyrë të zezë, verdhë, kaltër e të bardhë

Shumë lehtë mund të ndërrohen varësisht nga dëshira dhe përshtatja me kohën.

Me syve vjen edhe çanta dhe fshirësja

10.39

Syze me kornizë të zezë me 5 lente

Lentet kryesore janë me spektër ngjyrash ndërsa tjerat janë me ngjyrë të zezë, verdhë, kaltër e të bardhë

Shumë lehtë mund të ndërrohen varësisht nga dëshira dhe përshtatja me kohën.

Me syve vjen edhe çanta dhe fshirësja
AK030

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze me kornizë të zezë me 5 lente”

Your email address will not be published. Required fields are marked *