Back to products
Syze Pilot Bike AK024, të zeza Original price was: 13,99 €.Current price is: 8,39 €.

Syze sportive Pilot Bike AK029, me 5 lente, të bardha

Syzet përmbajnë lentet kryesore, të cilat janë me spektër ngjyrash ndërsa të tjerat janë me ngjyrë të zezë, verdhë, kaltër e të bardhë. Shumë lehtë mund të ndërrohen varësisht nga dëshira dhe përshtatja me kohën.
Me syze vijnë çanta dhe lecka për pastrim.

Original price was: 15,99 €.Current price is: 9,59 €.

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description