Sale!

Veshje çiklizmi për meshkuj

Veshje çiklizmi të gjata dimërore për meshkuj

Pantollonat janë me gel në pjesën ulëse për të reduktuar presionin e shalës.

Pantollonat janë dy lloje: të thjeshta dhe me tregera, mund të zgjidhni duke klikuar ikonën përkatëse.

19.99

Veshje çiklizmi të gjata dimërore për meshkuj

Pantollonat janë me gel në pjesën ulëse për të reduktuar presionin e shalës.

Brendi

Forma

,

Madhësia

, ,

Ngjyra

,