Doreza Pilot Bike AK007, gjelbër Original price was: 8,49 €.Current price is: 5,09 €.
Back to products
Doreza çiklizmi për fëmijë Pilot Bike AK014, rozë Original price was: 4,99 €.Current price is: 2,99 €.

Doreza çiklizmi për fëmijë Pilot Bike AK015, të kaltra

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme. Ato janë të pajisura me filtër mbrojtës për të lehtësuar goditjet e biçikletës dhe të ndërtuara me fibër me cilësi të lartë elastike.
Rekomandohen të përdoren për fëmijë të moshës 6 vjeçare.

SKU: N/A

Original price was: 4,99 €.Current price is: 2,99 €.

10"
6"

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Additional information
Size

10" , 6"

Description