Hercles 28" 188,99 269,99 
Back to products
Doreza Pilot Bike AK003, të kaltra Original price was: 8,49 €.Current price is: 5,09 €.

Doreza Pilot Bike AK006, të kuqe

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme. Ato janë të pajisura me filtër mbrojtës për të lehtësuar goditjet e biçikletës dhe të ndërtuara me fibër me cilësi të lartë elastike.

SKU: N/A

Original price was: 8,49 €.Current price is: 5,09 €.

L
M

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Additional information
Size

L , M

Description