Dritë biçiklete BeCoolBike AK110, 4 në 1, e kuqe

Drita me USB, vendoset në pjesën e përparme të timonit.
Zilja ka katër nivele toni, të cilat kontrollohen me butonin anash, mbushet me kabllo USB në çfarëdo burimi energjie si: prizë, powerbank, veturë, kompjuterë etj. Nivelin e energjisë e shfaq me katër drita të kaltra, secila dritë tregon 25% nivel të energjisë totale të baterisë.
Energjinë e akumuluar në powerbnak përveq që mund ta shfrytëzoni për dritë dhe zile, poashtu edhe për mbushjen e paisjeve si: smartphone, smartwatch etj.

Koha e karikimit: 5 orë

Kohëzgjatja e baterisë: 5 orë me dritë të fortë, 10 orë me dritë të dobët.

34,99 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description