Dritë dhe zile BeCoolBike AK113, 2në1, e zezë

Drita me USB vendoset në pjesën e përparme të timonit. Zileja ka 5 tone të cilat kontrollohen me butonin anash. Mbushet me kabëll USB në çfarëdo burimi energjie si: prizë, powerbank, veturë, kompjuterë etj.

24,99 

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description