Sale!

2në1 (dritë dhe zile)

Dritë me USB, vendoset në pjesën e përparme të timonit.

Zileja kontrollohet me butonin anash, mbushet me kabëll USB në çfarëdo burimi energjie si: prizë, powerbank, veturë, kompjuterë etj.

AK111

 

 

12.99

Dritë me USB, vendoset në pjesën e përparme të timonit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2në1 (dritë dhe zile)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *