Helmetë për çiklizëm Pilot Bike AK100, L, e kaltër

Helmeta ofron mbrojtje rrugore dhe ajrosje të shtuar, për tu siguruar që jeni rehat. Në udhëtime të nxehta dhe me dizajn të bukur, kjo është helmeta ideale për çiklistët .
Sistemi i ftohjes së dimensionit të 4-të shton ventilimin për t’ju mbajtur të freskët.
Ndarësi i rrjetës Tri-Fix përmirëson rehatinë dhe lehtëson rregullimet e rripave.

SKU: N/A

9,99 

L

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Additional information
Size

L

Description