Helmetë për fëmijë Pilot Bike AK104, S, vjollcë Original price was: 6,99 €.Current price is: 4,19 €.
Back to products
Çantë biçiklete Pilot Bike AK035, e zezë Original price was: 12,99 €.Current price is: 7,79 €.

Helmetë për fëmijë Pilot Bike AK103, S, e kaltër

Helmeta ofron mbrojtje rrugore dhe ajrosje të shtuar, për tu siguruar që jeni rehat. Në udhëtime të nxehta dhe me dizajn të bukur, kjo është helmeta ideale për çiklistët .
Sistemi i ftohjes së dimensionit të 4-të shton ventilimin për t’ju mbajtur të freskët.
Ndarësi i rrjetës Tri-Fix përmirëson rehatinë dhe lehtëson rregullimet e rripave.

SKU: N/A

Original price was: 6,99 €.Current price is: 4,19 €.

S

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Additional information
Size

S

Description