Back to products
Syze sportive Pilot Bike me kornizë të zezë Original price was: 15,99 €.Current price is: 9,59 €.

Syze sportive Pilot Bike me kornizë të kuqe

Syzet mbajnë lentet kryesore, të cilat janë me spektër ngjyrash ndërsa të tjerat janë me ngjyrë të verdhë, kaltër e të bardhë. Shumë lehtë mund të ndërrohen varësisht nga dëshira dhe përshtatja me kohën.

Original price was: 15,99 €.Current price is: 9,59 €.

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description