Syze sportive Pilot Bike me kornizë të kuqe Original price was: 15,99 €.Current price is: 9,59 €.
Back to products

Syze sportive Pilot Bike me kornizë të zezë

Syzet rmbajnë lentet kryesore, të cilat janë me spektër ngjyrash ndërsa të tjerat janë me ngjyrë të zezë, verdhë, kaltër e të bardhë. Shumë lehtë mund të ndërrohen varësisht nga dëshira dhe përshtatja me kohën.

Me syze vijnë çanta dhe lecka për pastrim.

Original price was: 15,99 €.Current price is: 9,59 €.

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Description