Syze sportive Pilot Bike me kornizë të zezë Original price was: 15,99 €.Current price is: 9,59 €.
Back to products

Pilot Bike Helmetë Pilot Bike AK101, M, zezë

Helmeta ofron mbrojtje rrugore dhe ajrosje të shtuar, për tu siguruar që jeni rehat. Në udhëtime të nxehta dhe me dizajn të bukur, kjo është helmeta ideale për çiklistët .
Sistemi i ftohjes së dimensionit të 4-të shton ventilimin për t’ju mbajtur të freskët.
Ndarësi i rrjetës Tri-Fix përmirëson rehatinë dhe lehtëson rregullimet e rripave.

SKU: N/A

Original price was: 9,99 €.Current price is: 5,99 €.

M

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Additional information
Size

M

Description