fbpx

Veshje çiklizmi për femra

Veshje çiklizmi të shkurtëra për femra

Shorcet janë me gel në pjesën ulëse për të reduktuar presionin e shalës.

Shorcet janë dy lloje: të thjeshta dhe me tregera, mund të zgjidhni duke klikuar ikonën përkatëse.

 

29.99

Veshje çiklizmi të shkurtëra për femra

Shorcet janë me gel në pjesën ulëse për të reduktuar presionin e shalës.

Brendi

Forma

,

Madhësia

,

Ngjyra

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Veshje çiklizmi për femra”

Your email address will not be published.