Veshje çiklizmi për meshkuj

Veshje çiklizmi të shkurtëra për meshkuj

Shorcet janë me gel në pjesën ulëse për të reduktuar presionin e shalës.

Shorcet janë dy lloje: të thjeshta dhe me tregera, mund të zgjidhni duke klikuar ikonën përkatëse.

29.99

Veshje çiklizmi të shkurtëra për meshkuj

Shorcet janë me gel në pjesën ulëse për të reduktuar presionin e shalës.

Brendi

Forma

,

Madhësia

, ,

Ngjyra

,