Trepto 12" 92,79 
Back to products
Pilot Bike Doreza çiklizmi Pilot Bike AK009, të hirta Original price was: 14,99 €.Current price is: 8,99 €.

Doreza Pilot Bike AK011, të zeza

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme. Ato janë të pajisura me filtër mbrojtës për të lehtësuar goditjet e biçikletës dhe të ndërtuara me fibër me cilësi të lartë elastike. Dorezat përdoren gjatë stinës së dimrit.

SKU: N/A

Original price was: 13,99 €.Current price is: 8,39 €.

L
M

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Additional information
Size

L , M

Description