Doreza Pilot Bike AK011, të zeza Original price was: 13,99 €.Current price is: 8,39 €.
Back to products
Korrento 12" 94,82 

Pilot Bike Doreza çiklizmi Pilot Bike AK009, të hirta

Këto doreza janë projektuar posaçërisht për biçikletat sportive për të siguruar kapje dhe mbështetje të rehatshme. Ato janë të pajisura me filtër mbrojtës për të lehtësuar goditjet e biçikletës dhe të ndërtuara me fibër me cilësi të lartë elastike. Dorezat përdoren gjatë stinës së dimrit.

SKU: N/A

Original price was: 14,99 €.Current price is: 8,99 €.

L
M

Dërgesa
të sigurta

Llojllojshmëri
produktesh

Asistim
në blerje

Dërgesa brenda
2/3 ditësh

Additional information
Size

L , M

Description