fbpx
Sale!

Veshje çiklizmi për femra

Veshje çiklizmi të gjata dimërore për femra

Pantollonat janë me gel në pjesën ulëse për të reduktuar presionin e shalës.

Pantollonat janë dy lloje: të thjeshta dhe me tregera, mund të zgjidhni duke klikuar ikonën përkatëse.

19.99

Veshje çiklizmi të gjata dimërore për femra

Pantollonat janë me gel në pjesën ulëse për të reduktuar presionin e shalës.

Brendi

Forma

,

Madhësia

,

Ngjyra

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Veshje çiklizmi për femra”

Your email address will not be published.